Сьогодні дуже популярні майстер – класи з усіх видів європейської  та азійської  кухні. Але хіба вони можуть зрівнятися з приготуванням справжніх народних українських страв! Зараз багато хто знає, як приготувати спагеті карбонара або суші в домашніх умовах, але абсолютно не уявляють собі, що таке справжні вареники, яких видів вони бувають і як їх правильно готувати.

       Тому, щоб правильно розпочати навчальний  семестр, ми відсвяткували це дуже серйозною справою – загальношкільним ліпленням та поїданням вареників з картоплею, сиром, халвою, маком і, звичайно, з вишнею. До майстер-класу приєдналися всі: вчителі, батьки та учні. Кожен черпнув для себе щось цікаве та смачне. Хороша нагода попрацювати разом, ближче познайомитися та подружитися. Хіба не так?

Актуально

 

Профорієнтація

Корисні посилання
Хмарина тегів

Your browser doesn't support the HTML5 CANVAS tag.

Архів
Статистика
  • 0
  • 4
  • 43
  • 176 867
  • 731 169
  • 50 263
  • 38
  • 2
  • 0