Сьогодні дуже популярні майстер – класи з усіх видів європейської та азійської кухні. Але хіба вони можуть зрівнятися з приготуванням справжніх народних українських страв! Зараз багато хто знає, як приготувати спагеті карбонара або суші в домашніх умовах, але абсолютно не уявляють собі, що таке справжні вареники, яких видів вони бувають і як їх правильно готувати.
Тому, щоб правильно розпочати навчальний семестр, ми відсвяткували це дуже серйозною справою – загальношкільним ліпленням та поїданням вареників з картоплею, сиром, халвою, маком і, звичайно, з вишнею. До майстер-класу приєдналися всі: вчителі, батьки та учні. Кожен черпнув для себе щось цікаве та смачне. Хороша нагода попрацювати разом, ближче познайомитися та подружитися. Хіба не так?