З того часу, як було відкрито новий вірус, епідемія ВІЛ/СНІДу охопила весь світ і на цей час уже забрала десятки мільйонів життів, залишила сиротами десятки мільйонів дітей. Тому ми, молоде покоління, повинні захистити себе та наших рідних від цієї страшної хвороби, ми не можемо чекати, доки вона постукає й у наші двері, адже це не вихід – сидіти, склавши руки.

        У зв’язку з цим, учні школи разом  із практичним психологом 1грудня  2017 року провели  акцію  «Молодь проти СНІДу» до Міжнародного дня порозуміння з ВІЛ- інфікованими людьми. Ця  акція не залишила байдужими ні вчителів, ні учнів.

       Також в школі були проведені години психолога з учнями:  «Толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих людей» ,  «Про це необхідно знати», «СНІД!  Не залишимось байдужими», « СНІД. Міфи та факти ».

       Активну участь взяли  діти  в галереї  малюнків з даної теми.

       Всі учасники навчального процесу були з червоними стрічками, як символом усвідомлення серйозності проблеми ВІЛ/СНІДу, як з  надією  на те, що буде знайдено вакцину проти ВІЛ і ліки від СНІДу, солідарність із людьми, які живуть з ВІЛ, їхніми близькими, рідними і друзями,  як пам’ять про мільйони людей, життя яких забрала ця недуга,та протест проти істерії й невігластва, дискримінації та суспільної ізоляції людей, які живуть з ВІЛ. На сьогоднішній день існує багато медичних препаратів, які частково можуть протистояти цій недузі. Однак, жодний з них не в змозі повністю вилікувати хворих на СНІД.

 Тож варто бути досить обачним у своїх діях і вчинках, щоб запобігти цій хворобі, яка набирає обертів і не знає ні соціальних, ні національних кордонів.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Показати як слайдшоу]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Актуально

 

Профорієнтація

Корисні посилання
Хмарина тегів

Your browser doesn't support the HTML5 CANVAS tag.

Архів
Статистика
  • 0
  • 2
  • 37
  • 176 947
  • 731 160
  • 50 257
  • 61
  • 2
  • 0