З  7 грудня по 18 грудня в школі пройшла декада початкових класів. Кожен день мав свою назву та тематику. Виставки, конкурси, змагання, віртуальні подорожі, які проходили в рамках декади, розвивали творчість школярів, навчали їх бути спостережливими, кмітливими та креативними. Розпочалася декада Днем української хустки. В цей день учні ознайомилися з українською хусткою як оберегом. На коридорі дівчатка показували дефіле у хустці, як справжні українські красуні, а також приєдналися до флешмобу #українська хустка.

         Другий день нашої декади називався “День здоров’я”.

Наші діти гарно розгадували ребуси і загадки. Учні 2 класу переглянули презентацію “Здоров’я і хвороби”, першокласники переглянули відео “Як бути здоровим”. Розучувалися цікаві  рухливі фізхвилинки. А завершився день участю 1-4 класів у танцювальному флешмобі #здорово танцюю.

         Цікаво пройшов “День дружби”. Проведені бесіди, вікторини «Як ти знаєш своїх однокласників» та створено Квітку дружби.

         У міжнародний день прав людини була акцентована увага дітей на їхніх правах, створено дерево прав людини та проведено конкурс малюнків на тему “Діти мають право!” Це дало змогу дітям не тільки проявити свої творчі здібності, а й поміркувати над важливим питанням щодо прав дитини.

         Напередодні свята Андрія Первозванного проходив День традицій та звичаїв українського народу. Веселі конкурси не залишили байдужими нікого.

         Новий тиждень розпочався Днем Всезнайки. Учні здійснили віртуальну подорож по всіх куточках нашої країни. А найкращого «Всезнайку» визначила інтелектуальна гра.

         Найкращим тренером мозку є математика. Отож, під час проходження Дня Ерудита, діти розв’язували багато цікавих віршованих задач, брали участь в математичному КВК.

         Всі ми любимо природу свого краю. Діти відтворили її в малюнках на тему «Прийшла зима», створивши малюнковий вернісаж.

         З нетерпінням чекають дорослі і діти приходу Нового року. А щоб відчути новорічний настрій, потрібно прикрасити свої оселі і наші шкільні класи. Отож діти власноруч виготовили ялинкові прикраси.

         Завершилась декада початкових класів Днем добра. Школярі приєдналися до акції «Годівничка». Їхні добрі серця були щедро винагороджені. До кожного класу завітав Святий Миколай з подарунками. В свою чергу діти порадували його віршами, піснями. В цей день учні переглянули казки про Святого Миколая, провели вікторину, дізналися більше про Миколая – Чудотворця.

         Кожен день декади залишив приємні спогади в дитячих серцях. Учні були активними, творчими, кмітливими і кожен з них знайшов заняття для душі.

Актуально

 

Профорієнтація

Корисні посилання
Хмарина тегів

Your browser doesn't support the HTML5 CANVAS tag.

Архів
Статистика
  • 0
  • 13
  • 279
  • 176 757
  • 730 076
  • 50 011
  • 7
  • 2
  • 0