Система НАССР для їдальні закладу освіти – задача не з легких, адже для забезпечення всіх вимог системи, необхідно обдумати всі технологічні процеси до дрібниць.
Сьогодні в нашому закладі відбулася планова зустріч начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Новоселицького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Дениса Воропаєва, інженера – технолога відділу освіти Новоселицької міської ради Валентини Процюк та робочої групи харчоблоку нашого закладу щодо впровадження контролю за безпечністю харчування відповідно до Міжнародної системи контролю за якістю продуктів харчування (НАССР).
В ході обговорено основні проблеми та механізм впровадження системи НАССР у закладі, опрацьовано документацію та контроль в питаннях управління безпечністю продуктів харчування і готових страв.
Адже саме Принципи НАССР дають впевненість і гарантію, як керівництву так і споживачам, в дотриманні санітарних та гігієнічних норм при організації харчування.
Щиро дякуємо за співпрацю!