Школа – великий корабель, який везе дітвору у безмежне море життя. Біля штурвалу кожного корабля стоїть капітан, від мудрих рішень якого залежить те, як подолати всі перешкоди, мужньо і відважно пливти назустріч пригодам. А ще саме капітан згуртовує навколо себе команду, скеровує і спрямовує усю роботу.

     Саме таку роботу дружньої команди презентувала директор Зеленогайської школи Ткач Оксана Василівна на районному семінарі керівників закладів освіти з теми «Роль керівника закладу освіти у системі запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа». А побачити було що!

   Нова, оновлена школа гостинно відкрила двері для нинішніх першокласників. Нові меблі, технічне оснащення, по новому оформлений клас і «нова свідомість» класного керівника Горбатюк Валентини Деонисівни. Змінюється школа і змінюються разом із нею  всі: і вчитель, і учні. Це засвідчили відкриті уроки, на яких побували наші гості – директори шкіл.

    А які цікаві наші перерви: за гарної погоди учні початкової ланки граються на вулиці – у них «кисневі» перерви, учні 5-6 класів обожнюють танці-«анімашки» – у них «динамічна» перерва є танцювальною, а старшокласники грають у теніс.

     Під час екскурсії школою наші гості мали змогу не тільки ознайомитись із класами, коридорами, залами, а й взяти участь в інтелектуальному конкурсі. Їх відповіді неабияк порадували наших ведучих.

        Справжній директор ніколи не перестає навчатись. Рівень управлінської компетентності визначили шляхом тестування щодо норм чинного законодавства.

Директор нашої школи Ткач О.В. провела   методичний  тренінг з елементами  WorkShop  із керівниками ЗЗСО на тему «Від успішного керівника до успішного учня в Новій українській школі», на якому  обговорили «механізми» роботи .

     Під час проведення підсумків семінару ми почули багато гарних слів на свою адресу. Це додало нам стимулу працювати далі ще краще.

    Будемо так тримати!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”16″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Показати як слайдшоу]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Актуально

 

Профорієнтація

Корисні посилання
Хмарина тегів

Your browser doesn't support the HTML5 CANVAS tag.

Архів
Статистика
  • 0
  • 13
  • 279
  • 176 757
  • 730 076
  • 50 011
  • 181
  • 2
  • 0